Plaćanje i dostava

Plaćanje virmanom

Nakon što odaberete ovaj način plaćanja, dobit ćete e-mail s ponudom. U ponudi se nalaze svi podaci koje trebate za uplatu: broj računa na koji trebate uplatiti iznos o kojem je riječ te broj narudžbe. Koristeći e-banking svoje banke, navedeni iznos uplatite na račun. Ne koristite li e-banking, isprintajte ponudu i navedeni iznos uplatite na bilo kojem mjestu gdje i inače plaćate svoje račune: u banci, pošti ili Fini. Proizvodi su rezervirani tri radna dana po izdavanju ponude. Molimo da svoju uplatu izvršite u tom roku. Za naknadne uplate iste ponude ne možemo jamčiti raspoloživost artikala. Naručeno Vam šaljemo tek po primljenoj uplati.

Prigovori i sugestije

Sukladno odredbi članka 8. Zakona o zaštiti potrošaća (NN 79/07, 125/07, 79/09), obaviještavamo Vas da nam eventualne prigovore možete uputiti putem e-mail-a na info@rempress.hr ili pisanim putem na adresu REM PRESS d.o.o., Radnička cesta 184, 10 000 Zagreb. Na upućeni prigovor dužni smo Vam odgovoriti najkasnije u roku od 15 dana od dana kada je isti zaprimljen.

Dostava

Za kupnju iznad 100 KN svim našim kupcima omogućavamo besplatnu dostavu. Cijena dostave pojedinačnog proizvoda iznosi 20 kn. Dostava se vrši samo radnim danima od ponedjeljka do petka. Sva roba koja je naručena do 13 sati dostavlja se u roku od 3 radna dana na adresu naručitelja (subote, nedjelje, praznici i blagdani ne smatraju se radnim danima) U iznimno hitnim slučajevima postoji mogućnost dostave subotom. Upit za hitnu dostavu subotom potrebno je zatražiti na e-mail adresu info@rempress.hr