Izjava o privatnosti

Podaci kupaca

REM PRESS d.o.o. se obvezuje da neće zloupotrebljavati osobne podatke iz obrasca narudžbe. Osobnim podacima smatraju se svi podaci kojima se utvrđuje identitet Kupca (primjerice ime i prezime, adresa e-pošte, adresa stanovanja i sl.). REM PRESS d.o.o. neće dostavljati niti razotkriti osobne podatke Kupca trećoj osobi, osim u slučajevima u kojima tako izričito propisuje zakon te u slučajevima kada je to potrebno za ispunjenje obveza.

Načela

Svi podaci o Kupcima strogo se čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici REM PRESS d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. REM PRESS d.o.o. se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima Kupaca na način da prikuplja samo osnovne podatke o Kupcima koji su nužni za ispunjenje obveza. Podatke koji se pristupom na internetsku stranicu automatski bilježe, a nisu osobni podaci (vrste pretraživača, broj posjeta, vrijeme provedeno na stranicama i sl.) REM PRESS d.o.o. ima pravo koristiti isključivo radi ocjene posjećenosti internetske stranice i radi poboljšanja njezina sadržaja i funkcionalnosti.

Izmjena podataka

REM PRESS d.o.o. informira Kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka te im redovito daje mogućost izbora upotrebe njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s popisa koji se koriste za marketinške kampanje. U slučaju promjene bilo kojeg od osobnih podataka (npr. mjesto stanovanja, adresa dostave) koji se evidentiraju prilikom registracije, Kupac je dužan o promjeni obavijestiti REM PRESS d.o.o.. U slučaju promjene o kojoj nije obaviješten, REM PRESS d.o.o. ne odgovara za bilo kakve nedostatke u pogledu narudžbe odnosno isporuke proizvoda. Gore navedene odredbe o zaštiti osobnih podataka odnose se na sve stranice unutar rempress.hr domene, a ne na vanjske stranice na koje upućuju linkovi na rempress.hr domeni.

Newsletter

Osim u slučaju elektroničke narudžbe, REM PRESS d.o.o. neće kupcu slati elektroničke poruke ako Kupac na to nije izričito pristao.